FC Midtjylland - FC Vestsjælland

7. oktober 2013

Indsats: 54,10

Odds: 4,00

Resultat: 2-2 Vundet

Profit siden 15-05-2013: +521,85 (TBP 3%)

Mandagskampen i Superligaen står imellem det øjeblikkelige førehold fra FC Midtjylland og oprykkerne fra Vestsjælland. Superligaen er ekstremt tæt i år og selvom Midtjylland stadig ligger i toppen af tabellen, har de mistet lidt af det momentum, som de havde i de første kampe. De sidste 5 kampe har således budt på 4 uafgjorte og kun én sejr. 

Gæsterne fra Vestsjælland har overrasket positivt og har lavet nogle flotte resultater. De har vist at de er i stand til at spille op med alle hold i ligaen. De har ingen skader og kan dermed stille i stærkeste opstilling i aften i Herning. Midtjyderne har en håndfuld skader, men ikke nogle nye ift. de seneste par kampe.

Midtjyderne er naturligvis favoritter, men bookmakerne har gjort dem til alt, alt for store favoritter i min optik. Odds 4.00 på X'et i en kamp imellem et hold som har 4 X'et i de sidste 5 kampe, imod et hold som har gjort det rigtig fint og vil stille sig ned og forsvare dybt og leve på hurtige kontraer er et meget flot odds i mine øjne.

, , ,

blog comments powered by Disqus