Bordeaux - Maccabi Tel Aviv

3. oktober 2013

Indsats: 365,35

Odds: 3,30

Resultat: 1-2 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -939,58 (TBP -4%)

Jeg har været meget tæt på at vælge X'et imellem Esbjerg og Red Bull Salzburg. Man kan i skrivende stund få helt op til 3.80 på X'et, fordi Salzburg er blevet gjort til meget stor favorit. Med Esbjergs flotte resultater i denne sæson in mente, er jeg helt uforstående over at bookmakerne har gjort Salzburg til så store favoritter. 

Det endte dog med at blive en anden kamp som bliver dagens X. Bordeaux møder hjemme Maccabi Tel Aviv og det er en kamp imellem et hjemmehold som er i en krise uden sejre i de seneste 6 opgør (alle turneringer) og et udehold der spiller en relativt svag hjemlig liga og derfor vil være meget tilfredse med at få point med hjem fra Frankrig. 

Bordeaux er normalt rigtigt gode på hjemmebane. Sidste år i ligaen havde de 8-8-3 hjemme og selvom det er knebet lidt mere i denne sæson (1-1-2), må de stadig betragtes som kompetente på hjemmebanen. Deres store problem har været at de scorer alt for få mål. De har kun scoret 1 mål på hjemmebane i deres hidtige 4 hjemmekampe i ligaen og det er selvfølgelig ikke godt nok. De tabte deres første EL-kamp med 3-0 ude til Eintracht Frankfurt. Her stillede de op uden en del af deres profiler og det tyder lidt på at franskmændene ikke tager EL som en af deres topprioriteter.

Maccabi mødte i kvalifikationen til Champions League Basel, som slog dem ud med 3-3 i Israel og 1-0 i Schweiz. I den hjemlige liga lukker de ikke mange mål ind, men det er lidt svært at vide hvordan det reelle nivaeu af deres liga er. Men der er ingen tvivl om at de møder et hold, som på papiret er bedre end dem - også selvom Bordeaux ikke stiller i stærkeste opstilling. Israelerne vil med en ufgjort have 2 point, da de spillede 0-0 med Apoel i den første kamp. Der er næppe nogen tvivl om at det er i Israel at pointene skal hentes og derfor vil de komme meget defensivt ud til denne kamp. Men med Bordeaux's tandløse angreb bliver det næppe nogen målfest og kampen ender sikkert som den starter: 0-0.

, , ,

blog comments powered by Disqus