FC Porto - Atl. Madrid

1. oktober 2013

Indsats: 162,38

Odds: 3,30

Resultat: 1-2 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -330,66 (TBP -2%)

Dagens X er fundet på den helt store scene i Champions League. I gruppe G mødes de to gruppe-favoritter FC Porto og Atl. Madrid. De to hold er virkelig godt kørende i øjeblikket, hvor specielt Atl. Madrids udesejr over Real Madrid i lørdags imponerer. Godt nok var det med lodder og trisser at de holdt stand til sidst, men en sejr er en sejr. 

FC Porto er også flyvende og de har ikke tabt i deres seneste 9 kampe (alle turneringer), hvilket viser at de bestemt er et hold som man skal regne med. De slog i første CL-kamp Austria Vienna ude med 1-0. Historisk set har Porto et rigtigt godt greb på Atl. Madrid. I CL-sæsonen 09/10 vandt de både ude (3-0) og hjemme (2-0) og i sæsonen før det mødtes de også i CL hvor det blev til 2-2 ude og 0-0 hjemme. Det er således ikke lykkedes Atl. Madrid at score imod Porto i de sidste 3 kampe. Det er ligger naturligvis et par år tilbage, men viser om ikke andet at det ikke er en walkover for Atl. Madrid. 

Atl. Madrid er - om muligt - endnu bedre kørende end Porto og har ikke tabt i de seneste 13 (!!!) kampe (alle turneringer). I første kamp i CL slog de Zenit 3-1 i egen hule og fører således gruppe G. I sidste sæson spillede de Europa League og her var de ikke så gode på udebane. De tabte til Academica (i øvrigt fra Portugal ligesom aftenens modstander) og Viktoria Plzen, men vandt dog over Hapoel Tel Aviv.

Porto har ingen skader. Atl. Madrid har midtbanen Adrian skadet. Han startede inde i deres første CL-kamp, men er ellers kun blevet brugt som indskifter siden og dermed er det ikke det største tab. Diego Costa er ude med karantæne og det er et væsentligt tab for den spanske offensiv, da han tilfører utroligt meget kreativitet og kan meget på egen hånd.

Alt i alt er det en kamp imellem to meget formstærke mandskaber, men eftersom at de begge kom fint fra start med en sejr hver i den første kamp, er der ingen af holdene som er presset til at vinde og dermed ender det nok med en pointdeling.

, ,

blog comments powered by Disqus