Union Berlin - Greuther Fürth

20. september 2013

Indsats: 837,33

Odds: 3,55

Resultat: 2-4 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +910,65 (TBP 5%)

Arh...dagens X's form er sløj i øjeblikket. Sidste weekend var jeg i torvene med det sidste skud i bøssen og i dag nærmer det sig igen, efter at Hammarby scorede 4 minutter før tid (og en gang i overtiden) og dermed ødelagde X'et i går aftes. Oh well...såadn er gamet jo!

Dagens X er fundet i den tyske 2. Bundesliga, hvor Union Berlin tager imod nedrykkerne fra Greuther Fürth. Union Berlin er kommet rigtigt flot fra start og øst-berlinerne har løftet deres resultater fra at være et middelmådigt 2. Bundesliga hold, til at føre tabellen med 4-2-1 efter de første 7 kampe. De ligger dog á point med aftenens gæster, så der er tale om et ægte topopgør. Begge hold har et par småskader, men så vidt jeg har kunne finde frem til er det kun Djurdjic (Fürth) der er starter og han har været ude i et par kampe. 

Historisk set er Unions hjemmebane et meget svært sted at spille, hvor man skal være glad hvis man får point med hjem. Men da det er nedrykkerne fra Fürth, som tilmed viser at de har retning mod at rykke direkte op igen, der kommer på besøg, bliver det en meget tæt kamp. Der er næppe nogen af holdene som ville takke nej, hvis de blev tilbudt 1 point fra denne kamp og så ender det som oftest sådan.

, , ,

blog comments powered by Disqus