Irland - Sverige

6. september 2013

Indsats: 154,47

Odds: 3,35

Resultat: 1-2 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +4102,49 (TBP 39%)

Det er blevet tid til VM-kval og selvom det ikke vil være en kæmpe overraskelse, hvis Danmark spillede uafgjort imod Malta til odds 7,6 er det ikke denne kamp der er dagens X. I stedet kigger jeg imod den lille grønne ø mod vest, hvor irerne tager imod svenskerne. Stillingen i gruppe C er ekstremt tæt. Tyskland fører gruppen suverænt med 16 point, men både Østrig, Sverige og Irland har 11 point. Derfor er aftenens kamp vanvittigt vigtig og det er en kamp som ingen af holdene kan tåle at tabe.

Sverige mangler, udover kampen i aften, Kazaksthan ude og Østrig hjemme. Mens Irland mangler Østrig og Tyskland ude. Dermed kan svenskerne med en uafgjort sætte sig i en utroligt god position, hvor de højst sandsynligt kan spille sig til VM ved at slå Østrig hjemme i egen hule. 

Irland vil være naturligvis være bedst stillet med en sejr, når man tager deres hårde slutprogram i betragtning, men omvendt kan de ikke tåle at Sverige scorer på en kontra. Trapattoni vil nok heller ikke satse hele butikken, men vil nok prøve at dirke det svenske forsvar op med en kontrolleret offensiv. 

Såfremt Irland kommer foran, kan svenskerne sætte sin lid til at Zlatan kan trylle lidt og score det udlignende mål, som bringer balancen tilbage i regnskabet. Jeg tror bestemt det bliver et X i aften i Dublin!

, , ,

blog comments powered by Disqus