OB - FC Nordsjælland

24. august 2013

Indsats: 291,53

Odds: 3,70

Resultat: 1-0 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +2432,- (TBP 29%)

Intet er hvad det plejer at være i den danske Superliga. Det virker nærmest som om at det eneste faste holdepunkt vi puntere har, er at FCK ikke vinder og at OB spiller uafgjort :-)

OB må fortsat undvære Kadrii, hvilket jeg ser som et stort tab frem ad banen. Derudover er Anders Møller Christensen tvivlsom. Bortset fra kampen mod oprykkerne fra Viborg har de ikke formået at score mere end ét mål pr. kamp. Heldigvis for fynboerne er deres defensiv rigtig god, hvilket har reddet 4 uafgjorte i 5 kampe. 

FC Nordsjælland gjorde det rigtigt fint i torsdags mod Elsborg i Europa League. Men mon ikke at FCN spillerne er lidt tunge i stængerne efter 90 hårde minutter i højt tempo. De er fortsat ret hårdt ramt af skader og har en del tvivlsomme til kampen. Efter sigende skulle Kasper Hjulmand spare hele 5 stamspillere: Morten Nordstrand, Patrick Mtiliga, Anders Christiansen, Jens Stryger Larsen og Mario Ticinovic. Eftersom at det er en del af deres stærke offensive kræfter, forventer jeg at FCN trækker sig en anelse tilbage på banen ift. hvad vi plejer at se dem gøre og spiller lidt mere afventede, for at slå til på nogle af de hurtige kontraer som der er så gode til.

Spørgsmålet er så om et svækket FCN ikke spiller helt lige op imod et OB mandskab som har svært ved at finde netmaskerne? Det tror jeg!

, , ,

blog comments powered by Disqus