Greuter Fürth - Kaiserslautern

12. august 2013

Indsats: 50,-

Odds: 3,50

Resultat: 2-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +2762,12 (TBP 44%)

2 hold som begge har ambitioner om at rykke op i den bedste tyske række i denne sæson. Fürth var skrækkelige på hjemmebane sidste år, hvor de rykkede ud af Bundesligaen med et brag. De er dog kommet godt fra start i denne sæson med sejre over Aalen og Bielefeld, som begge blev besejret med 2-0. Kaiserslautern spillede 6-7-4 på udebane i sidste sæson og sluttede således næsten halvdelen af deres udekampe med remis. De to hold vil nok spille ret afventende, da de reelt begge nok vil være rimeligt tilfredse med et uafgjort resultat mod en af de primære konkurrenter til oprykningen.

Jeg har besluttet at hive noget af overskuddet ud, da det i går var meget, meget tæt på at ramme 8 missere i træk. Kun en Nordstrand drømmekasse, fik hevet X'et hjem. Efter i går stod det klart for mig at det jo i sidste ende kun er et spg. om tid før der kommer 8 missere i streg og hvis jeg konstant bare lade overskuddet rulle videre, vil hele rullen ryge når de 8 missere rammer.

Derfor har jeg cashet ud, således at der nu står 2500,- på kontoen, hvilket givet et startbeløb på 50,- på det første bet. Jeg vil fra nu af hive halvdelen af overskuddet ud, den første i hver måned (eller efter den første kamp der rammer i en måned). Det vil give en fornuftig rulle at arbejde med som løbende vokser, samtidigt med at der kommer lidt fysiske kroner ind på min bankkonto.

, , ,

blog comments powered by Disqus