QPR - Reading

8. november 2012

Live tradede søndagskampen mellem QPR og Reading. Scalpede både over/under markedet og match odds markedet. Forsøgte at trimme mine evner ift. at time hvornår jeg skal ind i markedet, for at komme hurtigst muligt ud igen. En lidt svær kamp, da der var masser af chancer, men det gik fint og jeg lavede 0.69 units på over/under og 0.98 units på match odds markedet.

Om aftenen spillede Liverpool mod Newcastle. Selvom Newcastle ikke har været flyvende i år, var Liverpool alt, alt for store favoritter. De var helt nede i 1.62 og da jeg altid trader med 10 units i hæftelse når oddset er under 2, giver det mulighed for at trade med større beløb. Hvis der layes til odds 1.62 med 10 units, vil staken blive 10/(1.62-1) = 16,13 => more money for me! Liverpool pressede, men pludselig slog Newcastles giftige senegalsere, Cissé og Ba, kontra og så var Liverpool bagud. Jeg var "fanget" i markedet og dermed kunne jeg hive en stor gevinst hjem, da Liverpools odds selvfølgelig røg gennem taget. 6.38 units - jo tak!

Jeg sluttede en god sportssøndag af med at trade NFL. Her forsøgte jeg mig også med strategien hvor jeg spiller imod de store favoritter. Det gik rigtigt fint og jeg lavede 1.21 units.

Status 2012

-4,49 + 0,69 + 0,98 + 6,38 + 1,21 = +4,77

, , , ,

blog comments powered by Disqus