Getting the grind on!

6. oktober 2012

Som en cooler ovenpå mavepusteren i tirsdags, har jeg lavet en del prematch trading, som kræver man er ude i lidt bedre tid, men til gengæld er væsentligt mindre eksplosivt. Jeg har købt adgang til www.prematchtrading.com, som giver en masse hjælp til at analysere om markedet ligger rigtigt. Her fredag aften og lørdag eftermiddag blev det til følgende:

Herta Berlin - 1860 München, ciffertips: -5.59 units

Välerenga - Strömsgodse, ciffertips: +4.21 units

Manchester City - Sunderland, ciffertips: +4.61 units

Wigan - Everton, ciffertips: +0.89 units

Det var lidt ærgeligt med Wigan - Everton, da jeg egentlig fik lagt mig det rette sted i markedet, men desværre var et par minutter for sent på den og fik derfor ikke en god plads i køen. Derfor nåede jeg ikke at få matchet hele min indsats, før markedet var rykket. Men en lille profit tager jeg til hver en tid!

Alt i alt igen en god dag med et lille, men solidt plus, på kontoen. Jeg er bestemt på vej til at grave mig ud af hullet, jeg fik gravet mig ned i tirsdags. Er overbevist om at jeg nok skal komme i plus igen inden måneden er omme.

2012 status

-14.27 - 5.59 + 4.21 + 4.61 + 0.89 = -10.75 units

,

blog comments powered by Disqus