En syngende lussing!

5. oktober 2012

Tirsdag aften var planen at der skulle trades lidt. Desværre blev det til en syngende lussing, på grund af et par graverende fejl fra min side. Det ene bet der gik galt var i Benfica - Barcelona, hvor Barcelona var kæmpe favoritter på trods af at de spillede på en frygtindgydende udebane mod et ganske godt Benfica mandskab. Jeg valgte derfor at laye Barcelona i håb om at jeg kunne snuppe et par ticks og hvis jeg var rigtigt heldig kunne Benfica måske endda score, imens jeg var i markedet og lave en god sjat skillinger til mig. Barcelona scorede jo allerede efter godt 5 min - og det er hvad det er. Jeg trader selvfølgelig ud, men indser at jeg ikke har fået rettet min stake fra prematch til inplay. Det vil sige at jeg var væsentligt større inde, end mit regelsæt egentlig sagde. Det kostede mig derfor 12.5 units i stedet for 5 units - ØV!

Den anden trade der gik galt var da jeg scalpede Spartak Moskva - Celtic kampen på ciffertips markedet. Metoden var netop betinget af at man skal hurtigt ind og ud af markedet, da en scoring vil betyde et fuldt tab af indsatsen. I stedet blev jeg grådig og lagde mig i kø 4-5 ticks længere nede - katastrofen indtraf selvfølgelig: Celtic scorede og jeg måtte tage det fulde tab på 10 units.

Disse to eksempler viser med alt tydelighed at grådighed og manglende koncentration bliver straffet. Hvis man trader er det med fuld fokus - ellers skal man lade være!

2012 status

0.28 - 12.5 - 10 = 22.22 units :-(

, , ,

blog comments powered by Disqus