Fiorentina - Juventus

26. september 2012

Et arvefjendeopgør i den italienske serie A, hvor gæsterne ikke har tabt i ufattelige 42 kampe i streg. En helt vanvittig præstation af de italienske mestre. Kampen mod Fiorentina ser dog ud til at blive meget tæt og muligheden for at lave en hurtig skilling på en time decay trade er åbenlys.

Taktikken vil være at se kampen lidt an og hvis der stadig er 0-0 ved halvleg og der ikke har været et væld af chancer, vil jeg back X'et for 10 units og forsøge at greene op med en ROI på 10%.

Resultat

Som forventet var det er en ret tæt kamp, hvor der ikke blev givet mange chancer til nogen af holdene. Jeg backede X'et @ 2.34 umiddelbart efter 2. halvlegs start og kunne greene op for 0.99 units (ROI på 9.9%) efter 8 minutter i markedet. 

2012 status

-6.15 + 0.99 = -5.14 units

, ,

blog comments powered by Disqus