Tottenham - Lazio

20. september 2012

Endnu en kamp fra Europa League, hvor jeg syntes der tegner sig en mulighed for endnu en god trade. Kampen står mellem et Tottenham hold, som er kommet ret svagt fra start i PL, hvor de kun har vundet 1 ud af 4 kampe. Formen siger 1-2-1 med en målscore på 6-5. De kom lidt i gang med 3-1 sejren over Reading, men alt respekt for Reading, så er dagens modstanderen væsentligt stærkere. Lazio er modsat Tottenham, kommet flyvende fra start hjemme i Serie A, hvor de har vundet deres 3 første kampe med en målscorer på 7-2.

Betfair er tæt befolket med englændere, som alle mener at deres hjemlige hold alle holder Barca-niveau og det bærer markedet meget præg af. Denne kamp vurderer jeg som helt lige, måske endda med en lille fordel til Lazio. Men oddset på Tottenham ligger helt nede i 1.86 i skrivende stund!?

Jeg har planlagt at laye Tottenham med en liablity på 10 units inden kampstart og trade ud når der kan greenes op for en ROI på 10%. Hvis jeg er heldig kan Lazio nå at putte en kasse ind og så ser det pludselig rigtigt godt ud!

Resultat

Jeg fik layed @ 1.86 lige inden kampen startede. Jeg så ikke kampen, men meget mod forventning steg oddset på Tottenham stort set ikke. Om det var fordi de pressede helt vildt eller om det var de inkarnerede Spurs fans, som holdt prisen nede ved jeg ikke helt. Jeg tradede derfor ud og ventede indtil jeg kunne se at oddset begyndte at stige. Det lykkedes mig ved at trade lidt ind og ud af markedet at lave 0,99 units på min 10 unit liability og dermed en ROI på 9,9%.

2012 status

2,97 + 0,99 = 3,96 units

, ,

blog comments powered by Disqus