Bayern München - Valencia

19. september 2012

Efter ikke at have postet i lang tid, har jeg besluttet at komme lidt i gang igen. Jeg starter ud med et opgør i Champions League, hvor Bayern München tager imod Valencia. Bayern er store favoritter i kampen - større end hvad jeg syntes er rimeligt. Tyskerne ligger pt. i 1.39, hvilket svarer til at markedet mener at de har  72% chance for at vinde - det er helt ude i hampen!

Valencia har godt nok startet ude med 1-2-1 i den spanske liga. Det lyder umiddelbart ret svagt, men når man kigger nærmere på modstanderne, tegner der sig et noget andet billede. De har spillet 1-1 ude mod Real Madrid, 3-3 hjemme mod Deportivo, tabte 1-0 ude til Barca og vandt 2-1 hjemme over Celta Vigo. Det kan godt være at de kun har skrabet 4 point sammen i 5 kampe, men et hårdere startprogram skal man lede længe efter.

Bayern har lagt ude med 3 sejre i 3 kampe i Bundesligaen. Men sejrene er hentet mod væsentligt dårligere hold end Valencia. Oprykkeren Greuter Fürth, semi sløje Mainz og middelmådige Stuttgart. Selvfølgelig er tyskerne favoritter, men jeg syntes at når man kigger stats efter i sømmene, tegner der sig et lidt andet billede af styrkeforholdet.

Planen er at laye Bayern op til kampstart og trade ud når jeg har tjent 10 procent. Jeg vil kun greene op, hvis Valencia scorer mens jeg er i markedet. For at banke rusten at den gamle trading maskine, starter jeg lidt forsigtigt ud og layer med  10 units liability.

Resultat

Layed Bayern @1.39 for med 10 units i liability og tradede ud @ 1.43 efter 10min spil for en profit på 0,98 units. Bayern vandt kampen og gav mig dermed en ROI på 9,8%.

Derudover havde jeg også layed over 2.5 mål @ 1.67  med 10 unit liability og greenede op for en profit på 0,97 units efter 9 minutters spil. Her en ROI på 9,7%.

2012 status

+ 1,95 units

, , ,

blog comments powered by Disqus