Metz - Monaco

13. april 2012

Inden årsskiftet sejlede det i Monaco, men en heftig shoppetur i januar har forstærket holdet kraftigt og det har man kunne se på resultaterne. Inden årsskiftet vandt de kun 1 ud af 18 kampe og lå til nedrykning. I det nye år 8 ud af 13 kampe og har kun tabt 2, hvoraf den ene kamp var mod rækkens tophold Bastia. Til sammenligning har Metz kun vundet 1 kamp efter årsskiftet og ligger pt. og kæmper imod nedrykning. De ligger pt. 1 point over stregen og det taler naturligvis for at de vil kæmpe med næb og kløer for at få point på kontoen. Monaco har 10 point op til playoff pladserne, så det ser immervæk meget svært ud. Men med 7 kampe og 21 point at spille, samt en del kampe imod mange af de hold der kæmper med om oprykningen, skal man ikke afskrive forårets bedste hold i Ligue 2 endnu. I fodbold kan alt ske og et hold fyldt med selvtillid, vil altid have troen på at det kan ske.

Metz ligger pt. i 2,56/2,64 og Monaco i 3.2/3.25, hvilket jeg slet, slet ikke forstår. Monaco lige på frister utroligt meget, men med øje på Metz' mange uafgjorte kampe, vælger jeg at laye Metz og trade ud ved ROI 130% eller ved en Monaco scoring. Hvis Metz skulle komme foran vil jeg lade spillet løbe indtil omkring 75min og tage en beslutning ud fra hvordan kampen forløbet.

Resultat

Ganske som forudset i analysen, var Monaco det bedste hold og kom foran. Jeg tradede ud ved halvleg for en profit på 444,- med en ROI på 135%.

, ,

blog comments powered by Disqus