Marseille - Inter

22. februar 2012

Aftenens anden kamp i Champions league står i mellem franske Marseille og italienske Inter. Ligesom i aftenens anden kamp, syntes jeg at oddset på favoritten er helt, helt skævt. Nuvel, Inter er rigtigt skidt kørende med 5 nederlag og en uafgjort i de seneste 6 kampe, men nu er der tale om en 1/8 finale i den fineste internationale turnering. Netop de store internationale kampe, er noget som rigtigt mange af Inters spillere har masser af erfaring med og her er Marseille mandskab noget mere uprøvet. Marseille er rigtigt fint kørende pt. men spørgsmålet er om de har værktøjerne til at dirke en stram italiensk defensiv op - for er der noget italienske hold kan, så er det at stille sig ned bagved og forsvare sig. Oddset på Marseille er crazy 1.94/1.95, hvilket jeg syntes er helt ved siden af italiensk formkrise eller ej.

Jeg layer Marseille til 1.95 for 115 og trader ud ved 130% ROI.

Resultat

Tradede ud efter 55 minutter for en profit på 35,- (130% ROI)

, ,

blog comments powered by Disqus