Equatorial Guinea - Senegal

26. januar 2012

I løbet af eftermiddagen var der et større troperegnskyld over banen, hvilket betød meget svære vilkår for spillerne. Selvom Senegal var store favoritter, fortalte statistikken at de ikke havde vundet i deres seneste 4 opgør og når man holdte det sammen med at Eq. Guinea er på hjemmebane og at banen ikke ville tillade Senegal til at spille deres hurtige pasningsspil, besluttede jeg at der her var en god værdi i at trade X'et.

X'et blev købt til fine 3.50 for 160,- inden kampstart. Kampen var præcis så rodet, som man kunne forvente med den bane der var til rådighed. Det udmøntede sig i 0 scoringer efter 1. halvleg og i starten af 2. halvleg var X'et faldet til 2.66 og jeg tradede ud til 48,- i profit (ROI 130%).

, ,

blog comments powered by Disqus