Stoke - West Bromwich

22. januar 2012

Normalt siger man, at man ikke skal spille på kampe, hvor man har følelserne med, da det altid vil påvirke ens vurdering af kampens udfald. Jeg gik dog imod dette råd, da "mit hold", Stoke City, spillede hjemme mod West Bromwich. Stoke har været rigtigt godt kørende har ikke tabt i 9 kampe i streg. Specielt hjemmebanen Britannia Stadium er ikke et rart sted at komme for udeholdene. Inden kampstart lå oddset på Stoke på lige under 2, hvilket jeg, trods alt, syntes var lige i underkanten, da det ikke altid er nemt at spille mod hold fra den nederste tredjedel af tabellen, som bare pakker sig ned bagved. Men da West Bromwich (desværre) kom foran i starten af 2. halvleg, så jeg en god mulighed i at backe X'et, da jeg var ret overbevist om at Stoke nok skulle komme tilbage. Planen var at trade ind for 150,- og trade ud, når Stoke udlignede eller når tabet ramte 100,-. Jeg trader ind @ 3.35 for 150,-. Stoke udligner da der mangler små 10 minutter og jeg trader ud til odds 1.35 for en profit på 211,-.

Jeg overvejede at lade bettet løbe kampen ud for at tage den fulde profit, da det ikke virkede sandsynligt at der blev score mere. Men det viste sig at jeg traf de rette beslutning, ved at trade ud og tage "fuglen i hånden". West Bromwich gik hen og udlignede til allersidst i kampen og tog alle 3 point med hjem fra Stoke. Surt med de 3 point, men jeg lavede trods alt en god skilling på kampen.

, , ,

blog comments powered by Disqus