QPR - MK Dons

18. januar 2012

QPR har fået en rigmand i ryggen og har fået tilført en del nye spillere. Derudover har de også lige fået ny træner i Marc Hughes og der er ingen tvivl om at spillerne er opsatte på at vise den nye træner at de er berettiget til en plads på holdet, samt få sat et punktum for en kedelig tendens til at QPR ikke kommer videre i FA cuppen. Oddset inden start var omkring 1.50, hvilket jeg syntes var for lavt. Men da der stadig stod 0-0 ved pausen og oddset var kommet op i 2.16, syntes jeg at der var god værdi i at det skulle lykkedes for QPR at lave en kasse.

Jeg køber 1-tallet for 100,- til odds 2.16 og planen er at trade ud når QPR scorer for en gevinst eller trade ud når tabet når halvdelen af min indsats. QPR scorer heldigvis og oddset falder til 1.26, så jeg kan trade ud for en profit på 68,-.

, , ,

blog comments powered by Disqus