Pescara - Verona

17. januar 2012

En kamp mellem nr 3 og 4 i den italienske Serie B. Den lugtede langt væk af en uafgjort, da begge hold kæmpe for at hænge på i toppen - eller som italienerne ser det: ikke at tabe for mange point i toppen. Planen var at købe X'et omkring pausen eller lige efter, hvis der stadig stod uafgjort. Ved pausen stod der 1-1 og jeg købte mig ind efter omkring 50 minutter til odds 3.00. Jeg havde stort set lige købt X'et og så scorer hjemmeholdet - dårlig timing! Der er stadig god tid tilbage for Verona at score i, så jeg vælger at lade mit bet stå indtil oddset på X'et er steget så meget, at jeg må trade mig ud til et tab omkring 75,-. 10 minutter senere har Verona en gigant dobbelt chance, som bliver afværget, hvorefter Pescara løber op og scorer i den anden ene til 3-1. Bad luck og jeg trader ud til et tab på 130,-.

, , ,

blog comments powered by Disqus