Trading strategier

Dén strategi jeg benytter mest, er at finde kampe, hvor X’et er sandsynligt. Her vil jeg enten købe X’et (dvs. spille på uafgjort) inden kampen starter eller ved halvleg, hvis der stadig er uafgjort. Herefter vil jeg vente på at odds’et på X’et falder, tilstrækkeligt til at jeg kan ‘greene up’, for en profit på 25-30%. Det vil typisk tage omkring 15-20 minutter, hvis jeg har købt mig ind ved halvleg og lidt længere, hvis jeg har købt mig ind inden kampstart.
Det ‘farlige’ i strategien er, hvis der bliver scoret inden jeg har handlet mig ud igen. Når der bliver bliver scoret, vil oddset på X’et naturligvis stige og man kan ikke handle sig ud med profit. Her kan man vælge 1 af 3 strategier:

1) Sælg X’et for samme indsats som det er købt og håb der ikke bliver udlignet.
2) ‘Green up’ - eller rettere ‘red up’ og spred tabet ud over alle 3 resultater, for et væsentligt mindre tab end hvis man sælger krydset.
3) Sats på at der bliver udlignet

Da man finder de kampe, hvor uafgjort virker som et sandsynligt resultat, vælger jeg som oftest at holde min position i markedet og satse på at der bliver udlignet - specelt hvis der er lang tid af kampen tilbage. Jeg vælger som udgangspunkt aldrig løsning 1, af samme grund som ovenstående. Jeg regner med at kampen bliver uafgjort og derfor vil jeg ikke satse på at der ikke bliver udlignet, da man som oftest vil tabe 2-3 gange sin oprindelige indsats med denne metode.