Betfair trading

Spillebørser, som f.eks. Betfair, giver spillere mulighed for at udnytte markedets bevægelser, til at sikre sig profit uanset udfaldet af et væddemål. Det er de bevægelser, som denne blog i høj grad, handler om at udnytte.

 

Sportsbetting skal betragtes, som en investering i aktier, hvor man langsomt, men sikkert, opbygger ‘rullen’. Målet med de fleste væddemål, eller handler, som det nærmere er, er således at tjene 25-30% på min investering, med så lille en risiko, som muligt. Det vil sige at jeg går efter at generere en TBP på 125-130% pr væddemål. Det sker naturligvis at et væddemål tabes og derfor vil TBP'en ikke ligge så højt, men håbet er at jeg over længere tid, kan vise en TBP, på højde med de bedste spiller - det vil sige 110-115%.

 

Det vigtigste værktøj jeg benytter er Geeks Toy, som er et utroligt stærkt værktøj. Det har indtil for nyligt været gratis, men koster nu €30 hver 3. måned, hvilket nemt tjenes hjem. Det er alle pengene værd! Værktøjet automatiserer mange af de komplekse beregninger, som ligger bag ‘trading’. Det gør det nemt at se ‘din position’ (dvs. hvor meget du har tjent/tabt, på dine investeringer i det pågældende marked) og du kan lynhurtigt vælge at handle dig ud af markedet, med den profit, som ‘nørden’ viser du har.